Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dodik poručio Govedarici i Ivaniću: Spreman sam, dođite obojica

BiH

dodik ivanic

Predsjednik Srpske demokratske stranke /SDS/ Vukota Govedarica izbjegao je televizijski duel sa predsjednikom SNSD-a Miloradom Dodikom na Alternativnoj televiziji, javila je ova medijska kuća.

“Nerazumljivo. Radi se o liderima političkih partija. Ako on smatra da nije lider, onda je to drugo, da je /Mladen/ Ivanić njegov lider. Koliko znam, nije počela predizborna kampanja, a i da jeste, ako se jasno traži sastanak ili TV duel lidera, onda je to jasno”, rekao je Dodik, koji se odazvao pozivu da učestvuje u sinoćnjem TV duelu u emsiji “Apostrof”.

On je istakao da niko nije pričao o kandidatima.

“Mi imamo šta da kažemo za njegovu izdajničku politiku i on vjerovatno ne želi da se s tim suoči”, rekao je Dodik za ATV.

Dodik je poručio da je spreman da istovremeno ima duel sa Ivanićem i Govedaricom.

Govedarica je u pisanom odgovoru Alternativnoj televiziji predlažio da se Dodik, s obzirom na funkciju za koju se kandidovao, suoči sa svojim protivkandidatom za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladenom Ivanićem.

ATV je u odgovoru Informativnoj službi SDS-a naveo da je u pitanju TV duel lidera najjače vladajuće i opozicione stranke, te da smatraju da dijalog istaknutih javnih ličnosti, posebno predsjednika SNSD-a i SDS-a, ne može biti rezervisan samo za izbornu kampanju.