Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kim Kardashian pokrenula web stranicu, ulaz košta 2,99 dolara mjesečno

kim kardashian vebsajt

Kim Kardashian (34) konačno je pokrenula svoju dugo najavljivanu web stranicu.

Rijaliti zvijezda i najpoznatija starleta na svijetu pripremala je mjesecima dizajn za kimkardashianwest.com koju je fanovima predstavila u ponedjeljak.

Stranicu je napunila fotografijama nastalim iza scene tokom snimanja, a u prvom planu su fotke za – odrasle.

Radi se o fotkama na kojima je Kim tokom snimanja bila u toplesu. No, ukoliko ih želite pogledati, naravno, morat ćete platiti!

Osim “magneta” za muške posjetioce, Kim na svojoj stranici nudi tutoriale o ljepoti, svojim omiljenim proizvodima i naravno o svojim najnovijim modnim poduhvatima.

U opisu svoje stranice Kim je napisala kako će posjetioci (oni koji se odluče platiti) moći vidjeti “ekskluzivne video materijale i fotke” koji do sada nisu nigdje objavljeni, a koji su u vlasništvu njene porodice, prijatelja i nje same.

Justin Bieber u ljubavnoj vezi s najstarijom Kardashiankom

Što se cijene za uživanje u “nikad viđenim grudima i tijelu Kim Kardashian” tiče, ona iznosi 2,99 dolara mjesečno. Prvih sedam dana je gledanje besplatno.

Jedino što će biti uvijek besplatno je njen “trudnički dnevnik”. Na stranici je našla mjesta i za svoje sestre Khloe, Kendall i Kylie, kao i za Kourtney. S tim što na boxu u kojem su fotke iz života Kourtney stoji “Uskoro”.