Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

loše vijesti iz milana

Rade Krunić izgubljen za utakmice baraža?

krunic

Ova informacija sigurno kvari planove novom selektoru naše reprezentacije Dušku Bajeviću, koji će sutra (20:45 sati) u Milanu sa svojim saradnicima Rusmirom Cvikom i Slavenom Musom gledati gradski derbi

Italijanski Milan potvrdio je vijest da je naš reprezentativac Rade Krunić povrijeđen te da će izvan terena biti mjesec.

– Rendgenski snimak pokazao je prijelom u trećoj metatarzalnoj kosti desnog stopala, a za 30 dana uradit će se novi rendgenski pregled kako bi se ustanovilo hoće li biti spreman za povratak – saopćeno je iz Milana.

Ova informacija sigurno kvari planove novom selektoru naše reprezentacije Dušku Bajeviću, koji će sutra (20:45 sati) u Milanu gledati gradski derbi.

S obzirom na to da se bliže utakmice baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo 2020., veliko je pitanje hoće li Krunić biti spreman da pomogne “Zmajevima”.

Naša reprezentacija, podsjetimo, 26. marta u Zenici igra polufinalni meč plej-ofa Lige nacija, odnosno baraža za Euro 2020. protiv Sjeverne Irske, a u slučaju pobjede, čeka pobjednika duela između Slovačke i Republike Irske.