Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ana de Armas

Ben Affleck ima novu curu, upoznaćemo je novom “Jamesu Bondu”

ben af

Affleck se prije dvije godine službeno razveo od glumice Jennifer Garner s kojom dijeli troje djece

Američki mediji tvrde da je Ben Affleck u novoj vezi. Ovoga puta sreću je pronašao u zagrljaju atraktivne glumice Ane de Armas s kojom je viđen tokom romantičnog putovanja na Kubu.

Godinu i po nakon što je prekinuo vezu s njujorškom producenticom Lindsay Shookus, Ben Affleck ponovno ljubi. Holivudski zavodnik navodno je u vezi s 31-godišnjom glumicom Anom de Armas. Tamnokosa ljepotica za kojom uzdišu milioni očito je opijena šarmom 45-godišnjeg Afflecka s kojim je posljednjih dana odmarala na Kubi.

Par je prvo viđen u zračnoj luci gdje su izmjenjivali romantične poljupce, a potom se zaputili na let privatnim avionom.

“Sigurno su u vezi. Izgledali su jako prisni i jako sretni dok su bili u Havani u jednom restoranu”, rekao je za magazin People jedan od izvora.

Affleck se prije dvije godine službeno razveo od glumice Jennifer Garner s kojom dijeli troje djece, a s kojom je i danas u dobrim odnosima, a bila mu je i najveća podrška toekom njegove bitke s alkoholizmom.

Glumac i mlada zavodnica špansko-kubanskog podrijetla izazvali su pravu pomutnju u restoranu u centru Havane, kada se cijelo osoblje željelo fotografirati s njima. Fotografija je brzo osvanula na društvenim mrežama.

Inače, Anu de Armas prozivaju Sophijom Loren novog doba te je jedna od najtraženijih glumica u Hollywoodu trenutno. Uskoro ćemo je imati prilike gledati kao glavnu žensku aktericu u novom Bondovom filmu – ‘No Time to Die’.