Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

KCUS

Mahir Beathouse: Imao sam četiri operacije za 28 dana i nema nazad

New Project (53)

Osmijeh mi je na licu, nije lažan nego stvaran, poručio je ovaj muzičar koji posljednju deceniju blisko sarađuje sa Dinom Merlinom

Muzičar Mahir Beathouse, nakon što je prije skoro mjesec pao s velike visine s balkona porodične kuće u sarajevskom naselju Mahmutovac, nalazi se na liječnju na KCUS-u. Iza sebe ima četiri operacije i trpi jake bolove nakon zahvata u kojem su mu povezani pokidani nervi u nozi.

– Danas je 28. dan otkako sam u bolnici. Imao sam četiri operacije za 28 dana. Posustajanja nema, nazad nema, samo naprijed. Osmijeh mi je na licu, nije lažan nego stvaran. Hvala Bogu, naoražan sam strpljenjem, morate biti i vi… Nemojte se nervirati zbog korone, pokušajte biti smireni, pokušajte da vam osmijeh ne silazi s lica, to je najvažnije. Volim vas puno, hvala na podršci. Ako Bog da, nadam se da ću iz ovog izaći jači i pametniji. Volim vas – poručio je Mahir na Instagramu.

Ranije je za “Avaz” rekao da  je Hitna pomoć intervenirala brzo kao u “američkim filmovima”.

– Kažu mi da su me spasili u deset minuta. Pritisak mi je bio 40/20, a izgubio sam četiri i po litra krvi, a 0+ sam grupa – kaže nam muzičar.

S Klinike za kardiovaskularnu hirurgiju KCUS-a prebačen je na Kliniku za rekonstruktivnu i plastičnu hirurgiju.

– Kažu mi da će oporavak i rehabilitacija dugo trajati, ali bit će to sve u redu – poručio je Mahir.