Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Finale kupa

Mbappe nakon brutalnog starta u suzama odšepao s terena (VIDEO)

kylian

St Etienne je od 30. minute igrao s igračem manje nakon što je isključen kapiten Loic Perrin zbog oštrog prekršaja nad Mbappeom

Nogometaši PSG-a pobjednici su francuskog Kupa nakon što u finalu igranom pred 5.000 gledatelja na Stade de Franceu pobijedili St Etienne sa 1-0.

U dvoboju između PSG-a i St Etiennea odlučio je pogodak Neymara u 14. minuti utakmice. No veliki dio posla obavio je Kylian Mbappe koji je prošao kroz suparničku obranu i sjajno pucao. Jessy Moulin je obranio, no odbijanac je u gol pospremio brazilski napadač.

St Etienne je od 30. minute igrao s igračem manje nakon što je isključen kapiten Loic Perrin zbog oštrog prekršaja nad Mbappeom koji je zbog povrede morao napustiti teren.

Mladi napadač je u suzama šepajući napustio teren dok su mu suigrači prilazili i davali podršku, a kasnije se pojavio na travnjaku na štakama. U pariškom klubu strahuju kako se radi o težoj povredi zgloba.Sudac Amaury Delerue je Perrinu prvo pokazao žuti karton, ali je nakon upotrebe VAR tehnologije promijenio odluku.