Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Šije kod Tešnja

Klanjana dženaza tragično stradalim sestrama Adžić

sije dzenaza (1)

Na mjestu nesreće izvršen uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Tešanj, pod nadzorom dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona, kako bi se utvrdile okolnosti ove nesreće

Malo mjesto Šije kod Tešnja obavijeno je tugom nakon pogibije Nafe Adžić (19) i njene desetogodišnje sestre A. E.

Na mezarju “Buljubašići” u Šijama danas im je klanjana dženaza, na kojoj se okupio veliki broj rodbine, prijatelja i poznanika stradalih sestara Adžić.

Podsjećamo, u saobraćajnoj nesreći koja se jučer dogodila u mjestu Šije kod Tešnja, poginule su Nafa Adžić rođena 2001. godine, iz Tešnja, dok se u vozilu, na mjestu suvozača, nalazila njena sestra rođena 2010. godine, iz Tešnja.

– Vozilom je upravljala A.N., rođena 2001. godine, iz Tešnja, dok se u vozilu nalazilo maloljetno dijete rođeno 2010. godine, iz Tešnja. U ovoj saobraćajnoj nezgodi obje osobe su smrtno stradala – kazal je Aldina Alić, glasnogovornice MUP-a ZDK.

Na mjestu nesreće izvršen uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Tešanj, pod nadzorom dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona, kako bi se utvrdile okolnosti ove nesreće.