Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

page six

Irina Shayk i Kanye West prekinuli?! Manekenka odbila da ga prati u Parizu

irina (1)

A, upravo je Francuska bila ta zemlja, tačnije Provansa, u kojoj su snimljeni u junu, budući da je upravo tamo Kanye West proslavio svoj 44. rođendan

Po svemu sudeći, njihova će ljubavna veza ostati upamćena kao jedna od najkraćih, budući da izvori bliski ruskoj ljepotici, ali i američkom reperu, već naveliko pričaju o njihovom prekidu.

Kako su otkrili dobro upućeni izvori za Page Six, Kanye West tražio je od Irine Shayk da ga prati na putu u Pariz, gdje bi trebali prisustvovati modnim revijama, no slavna ljepotica poziv je – odbila.

“Sviđa joj se kao prijatelj, no ne želi s njim nikakvu ljubavnu vezu”, rekao je izvor i dodao kako je Irina zapravo putovanje ponajviše odbila kako bi izbjegla nove naslove o njihovoj navodnoj vezi:

“Ne želi da se njihova imena povezuju kao imena ljubavnika, a to bi se definitivno dogodilo da se pojavi s njim u Parizu.”

A, upravo je Francuska bila ta zemlja, tačnije Provansa, u kojoj su snimljeni u junu, budući da je upravo tamo Kanye West proslavio svoj 44. rođendan. No, sada ovaj isti izvor tvrdi kako je Irina tamo bila isključivo kao prijateljica, a ne nova djevojka.

“Otišla je na rođendansku proslavu kao prijateljics i slavila zajedno s njim i drugih 50 ljudi.”

Nakon toga je dodao kako slavna Ruskinja trenutno uživa u samoći.