Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ujedinjena opozicija iz RS-a želi rušenje vlasti SNSD-a u Zvorniku

zdravko krsmanovic

Potpredsjednik NDP-a Zdravko Krsmanović rekao je danas da će NDP nastupiti kao dio Saveza za promjene i usaglasiti jedinstvenog kandidata za gradonačelnika Zvornika na narednim lokalnim izborima.

“Cilj Saveza za promjene jeste da se vlast u Zvorniku i cijeloj birčanskoj regiji, koja je vezana za SNSD, smijeni”, rekao je Krsmanović na konferenciji za novinare u Zvorniku.

On je dodao da je ključni razlog za to, kako je rekao, da se sve što je vezano za kriminal u Fabrici glinice “Birač” i “Balkan investment banci” neće moći riješiti bez promjena na političkoj sceni.

“Hapšenja koja su počela od Fahrudina Radončića i Slobodana Pavlovića dovešće do toga da svi oni koji su se ogriješili o zakon moraju da odgovaraju, pa i mnogi ljudi u Zvorniku koji su napravili štetu građanima neće mirno spavati i doći će pod ruku pravde”, naveo je Krsmanović.

Prema njegovim riječima, sve priče o izdajnicima koje se vežu za Savez za promjene neće proći.

“Pošto istražni organi Republike Srpske nisu mogli da riješe neka pitanja, mi iz Saveza za promjene morali smo uključiti institucije BiH na nivou Agencije za zaštiu BiH /SIPA/ i sada je druga atmosfera, pa će ove aktivnosti biti nastavljene”, rekao je Krsmanović.