Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

tragedija kod drežnice

Tijelo mu izvukli ronioci: Poznat identitet vozača cisterne koja je sletjela u jezero

Mostar: Više ozlijeđenih u prometnoj nesreći, cisterna završila u jezeru
28.04.2022., Mostar - Na magistralnoj cesti M-17 doslo je do prometne nesrece u kojoj je vise osoba ozlijedjeno. U sudaru su sudjelovala dva vozila, putnicki kombi slovenackih registarskih oznaka i cisterna koja je zavrsila u jezeru. Photo: Denis Kapetanovic/PIXSELL

U nesreći su sudjelovali kombi slovenačkih registracijskih oznaka i cisterna koja je nakon udesa završila u jezeru.

Preminuo je vozač cisterne koja je sletjela u jezero prilikom udesa u Drežnici – potvrdio je za Fenu Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNK dodajući da je pronađen u kabini vozila.

Njegovo tijelo izvukli su mostarski ronioci. Radi se o Mustafi Ibriševiću (64) iz Visokog. Visterna je bila u vlasništvu kompanije “Suša Commerce” iz Visokog za koju je Mustafa radio 20 godina.

S druge strane, za volanom kombija slovenskih registarskih oznaka, koje je učestvovalo u ovoj nesreći se nalazio Boštjan Furek iz mjesta Ptuj.

Riječ je o nesreći koja se u četvrtak poslijepodne dogodila u mjestu Drežnica kod Mostara, na magistralnoj cesti M-17, kada je došlo do slijetanja cisterne u jezero.

U nesreći su sudjelovali kombi slovenačkih registracijskih oznaka i cisterna koja je nakon udesa završila u jezeru.

Trenutno se organizira izvlačenje cisterne, kaže Marić, dodajući kako je u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar prevezeno sedam osoba koje su sudjelovale u nesreći, a koje su trenutno izvan životne opasnosti.