Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mjesec beba u Konzumu: Veseli karavan u Banjoj Luci

veseli karavan – konzum1

Mjesec beba u Konzumu: Veseli karavan u Banjoj Luci

Roditeljstvo je najzahtjevniji, ali i najbolje plaćen posao na svijetu, jer je plata čista i uzajamna ljubav. Našoj djeci podređujemo svoje živote, trudimo se da imaju najbolje uslove za pravilno i sretno odrastanje.

Kako bi pomogao u stvaranju savršenog svijeta za njihove mališane, Konzum BiH je cijeli mjesec maj posvetio bebama i njihovim roditeljima, te za njih organizirao brojne edukativne radionice, zabavne kutke i igraonice.

Nakon Mostara i Sarajeva, naše druženje nastavljamo u Banjoj Luci, u Super Konzum prodavnici, Aleja Svetog Save 69. Najveselija zabava u BiH počinje u petak od 16.00 do 20.00 sati, a nastavlja se u subotu u 10.00 sati kada vas očekuju mini modna revija na kojoj će se predstaviti modeli Maxi kids modne agencije. O pravilnoj ishrani djece do tri godine govorit će dr. Ljiljana Todorović, pedijatrica, a Amra Librić-Spržo iz kompanije Avent prisutnim će dati savjete za pravilno dojenje beba.

 

veseli karavan - konzum2

Družit ćemo se i s Jelenom Joksimović, glavnom i odgovornom urednicom magazina “Ljepota i zdravlje”, te Blankom Botić, modnom dizajnericom koje će podijeliti svoja iskustva u odgoju djece.

Stoga vas pozivamo da nam se pridružite u banjalučkom Konzumu, te zajedno uživamo i najsretnijim momentima.