Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tijelo srbijanske državljanke danima ležalo ispod mosta

19cafb597bec8eaaf0ff36593faec470

U Skoplju je u blizini sajma, pored mosta, dva dana ležalo tijelo mrtve žene, 35-godišnje V.S. iz Srbije, koja je umrla prošle srijede u šest sati ujutro.

Tijelo ove žene se već nalazilo u fazi raspadanja, a zbog toplog vremena izdaleka se osjećao neprijatan miris i pacovi su bili počeli da se okupljaju oko tijela.

Tijelo je pronađeno ispod mosta koji vodi od MRTV ka naselju Aerodrom, koje je vrlo prometno i frekventno. Pronađena žena je bila srpska državljanka i u trenutku smrti čekala je na makedonski pasoš i zbog toga makedonske nadležne institucije ne mogu da je sahrane, prenosi portal skopjeinfo.

“Slika je strašna, nadamo se da će nadležni uskoro odnijeti tijelo i dostojno ga sahraniti”, kaže jedan od očevidaca.

Makedonska televizija Nova snimila je prilog o ovom nemilom događaju i popričala sa ženama koje, takođe, žive ispod ovog mosta u Skoplju.

Kako su ispričale, sve su sedjile i razgovarale, kada su krenule i nju da pozovu shvatile su da je nesrećna žena preminula. One su rekle da su odmah pozvale policiju, zatim Hitnu pomoć koja je izašla na teren i konstatovala smrt i uputila ih da se jave nadležnima u naselju Bukurešt, međutim po tijelo žene satima niko nije dolazio.

Posljednja inoformacija iz makedonskih medija je da je tijelo danas prebačeno u pogrebno preduzeće AD Butel.