Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mourinho sa dva defanzivca zatvara prelazni rok

mourinho

Jasno je, do četvrtka Manchester United mora da se oslobodi dvojice igrača kako bi zatvorio prlelazni rok u velikom stilu!

Mourinho i dalje nije zadovoljan posljednjom linijom, iako je dobio prva tri meča u sezoni. Traži desnog beka i štopera, ali je problem što ima previše igrača, pa pokušava da to riješi prodajom ili pozajmicama.

Marcos Rojo je na meti Valencije, Argentinac se nećka, ali bi mogao da se za desetak miliona eura preseli na “Mestallu”. “Los Ches” traže pojačanja poslije lošeg starta, a prodaja Mustafija Arsenalu im je nametnula dovođenje štopera kao prioritet.

Phil Jones nije potreban Mourinhu, ali “Posebni” nije dao zeleno svjetlo za njegovu prodaju Arsenalu. Ovaj univerzalac će vjerovatno na pozajmicu u neki od manjih klubova PL, nekoliko je kombinacija, čini se da je najbliži Stouku.

United mora da bude brz, ako napravi mjesta, mete se znaju, Brazilac Fabinho iz Monaca koji će koštati oko 25 miliona eura i Mourinhov zemljak Fante iz Southaptona, štoper koji je u zenitu karijere i kome bi odlazak na “Old Trafford” bio kruna, poslije osvajanja titule evropskog prvaka sa Portugalom.

Sa pomenuta dva defanzivca, United bi zatvorio prelazni rok, u pitanju je trka sa vremenom.