Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Konačni krah Lindsay Lohan: Poznata glumica pred bankrotom

lindsaylohan

Nakon što se Lindsay Lohan našla se u centru medijskog skandala zbog fizičkog obračuna s bivšim zaručnikom Egorom Tarabasovom, problematična glumica opet je u centru pažnje.

Iako je nedavno zarađivala 5 miliona funti po filmu, sada joj prijeti bankrot. Naime, američka glumica kasni s plaćanjem stanarine za njezin 3.5 milion funti vrijedan londonski stan u kojem trenutno živi, piše Daily Mail.

Ukoliko Lindsay ne plati stanarinu na vrijeme, a ona iznosi gotovo 78 hiljada funti, advokati vlasnika stana pripremili su papire za sud koji će je odvesti u bankrot. No, ovo nije prvi put da glumica nije platila stanarinu.

Prije četiri godine, prijatelj problematične glumice tvrdio je kako je Lindsay od njega tražila 5.000 funti za stanarinu na Beverly Hillsu.

No, Lindsay ovog puta nije dužna samo vlasnicima stana. Njezin biši zaručnik, 23-godišnji Tarabasov, tvrdi kako mu je holivudska glumica uzela 24 hiljade dolara vrijedne stvari, uključujući Rolex, dizajnersku odjeću i mali zlatni privjesak u obliku križića. Egor se već obratio policiji i zahtjeva da je uhapsi zbog krađe, tvrdi izvor blizak Egoru Tarabasovu.