Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Lojo objavio spisak košarkašica za kvalifikacije

goran lojo111

Goran Lojo, selektor ženske seniorske košarkaške reprezentacije BiH objavio danas uži spisak igračica na koje će računati u prve dvije utakmice kvalifikacija za “Eurobasket 2019“, prenosi Anadolu Agency (AA).

Na spisku selektora Loje nalazi 16 košarkašica: Milica Deura, Nikolina Babić, Anđela Delić, Matea Tavić, Irena Vrančić, Miljana Džombeta, Melisa Brčaninović, Nikolina Delić, Marica Gajić, Marina Džinić, Irma Rahmanović, Aida Kalušić, Nikolina Džebo, Lynetta Kizer, Milina Mišeljić i Jovana Marković.

Ženska seniorska reprezentacije BiH okupiće se 5. novembra u Sarajevu, gdje će odigrati i prvu kvalifikacionu utakmicu protiv selekcije Slovačke 11. novembra u dvorani “Skenderija“. Četiri dana kasnije bh. košarkašice očekuje gostujući duel sa Crnom Gorom u Podgorici.

BiH u grupi “A“ kvalifikacija za “Eurobasket 2019“ u kojoj je osim Crne Gore i Slovačke i Island. Na Evropsko prvenstvo, koje će se igrati u Srbiji i Latviji plasiraće se pobjednici osam kvalifikacionih grupa, te šest najboljih drugoplasiranih selekcija.