Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

akcija

10 posto popusta na eKupi.ba pri kupovini Mastercard kreditnim karticama Sparkasse Bank

Superodlicash

Ova ponuda vrijedi za prvih 300 kupaca ili do isteka sredstava predviđenih za pokrivanje popusta u ovoj akciji

U susret novoj školskoj godini, Sparkasse Bank je u saradnji sa najvećom prodajnom platformom u BiH www.ekupi.ba pripremila akciju popusta kao podršku roditeljima u opremanju njihovih školaraca.

Kupovinom Mastercard® Shop&Fun ili Revolving kreditnom karticom na ovoj platformi, klijenti banke ostvaruju 10% popusta na cijeli asortiman, a i do 80% popusta na odabrane kategorije važne za pripremu školaraca za nove radne obaveze.

Priprema školaraca za povratak u klupe i novu dnevnu rutinu manje je izazovno ako se sve pripreme obave na vrijeme, a uz posebne pogodnosti koje prate Mastercard kreditne kartice Sparkasse Banke i znatno povoljnije.

Novom akcijom u periodu od 22.08. do 29.08.2022. godine pri kupovini na http://www.ekupi.ba platformi korisnici Sparkasse Mastercard® kreditnih kartica Shop&Fun i Revolving ostvaruju dodatnih 10% popusta na cjelokupan asortiman ekupi.ba, a i do 80% na posebno odabran asortiman poznatih brandova u izdvojenim kategorijama korisnim za školske obaveze ( laptopi, računari, tableti, električni romobili, audio oprema i još mnoge druge ).

Ova ponuda vrijedi za prvih 300 kupaca ili do isteka sredstava predviđenih za pokrivanje popusta u ovoj akciji.

Osim popusta pri kupovini na ekupi.ba platformi, Sparkasse kartice iz Mastercard® programa, pružaju klijentima maksimalno sigurno internet plaćanje uz 3D Secured Standard, ali i mogućnost da manje opterete svoj mjesečni kućni budžet uz kupovinu na rate ili odgodu plaćanja.

Tako Shop&Fun kartica nudi mogućnost otplate potrošenog iznosa i do 36 rata (do 12 rata bez kamata), a Revolving kartica otplatu u procentu do 4% mjesečno od ukupno potrošenog iznosa.