Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Biznis

ASA osiguranje treću godinu lider u brzini isplate šteta

03/02/2016

Prema zvaničnim podacima Agencije za nadzor osiguranja za 2015. godinu, domaća osiguravajuća kuća ASA osiguranje je najažurnije osiguravajuće društvo kada je u pitanju brzina obrade i isplate odštetnih zahtjeva.

S procentom efikasnosti većim od 96 posto, ASA osiguranje već treću godinu drži lidersku poziciju u ovoj, klijentima najvažnijoj usluzi jedne osiguravajuće kuće.

Prema riječima direktora i predsjednika Uprave ASA osiguranja Feđe Morankića, posebno je važno što na bh. tržištu domaće osiguravajuće društvo nudi najkvalitetniju uslugu.

– Već treću godinu naša liderska pozicija u isplati šteta dokaz je da ASA osiguranje ima dobitnu kombinaciju domaćeg znanja, vještina i predanog rada, uprkos velikom broju stranih osiguravajućih društava na našem tržištu. S ponosom ističemo da klijenti našeg društva mogu računati na najbolji uslugu na tržištu osiguranja Bosne i Hercegovine – izjavio je Morankić, iznoseći i podatak da je ASA osiguranje svojim klijentima u 2015. godini isplatilo više od sedam miliona KM.

ASA osiguranje na tržištu BiH posluje od 2007. godine. Prodajnu mrežu ove kompanije čini 12 filijala i podružnica u glavnim ekonomskim centrima kao što su Sarajevo, Zenica, Tuzla, Mostar, Travnik, Bihać, Goražde, Banja Luka, Prijedor, Bijeljina, Doboj i Istočno Sarajevo, te više od 40 prodajnih mjesta širom BiH.

U svojoj ponudi, ASA osiguranje ima kompletnu paletu proizvoda neživotnog osiguranja – osiguranje osoba, vozila i imovine, sa preko 60.000 klijenata, saopćeno je iz ASA osiguranja.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.