Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Šansa za posao

Aviokompanija Emirates zapošljava radnike iz BiH, objavljen datum razgovora

emirates

Ukoliko kandidati i kandidatkinje ispunjavaju uslove, finalni razgovori bit će obavljeni, u roku od sedam dana od prvog razgovora

Najveća aviokompanija na Bliskom Istoku, Emirates ponovo će zapošljavati radnike iz BiH , Hrvatske i Srbije u narednim sedmicama.

Kako prenosi portal Ex-Yu Aviation, prvi razgovori bit će obavljeni u Rijeci 25. januara u 8.00 sati u Hotelu Jadran, ulica Šetalište XIII divizije 46.

Nakon toga, razgovori sa potencijalnim kandidatima i kandidatkinjama bit će obavljeno i u Zagrebu 27. januara u Westin Hotelu, ulica Izidora Kršnjavoga 1.

U Srbiji će najveća bliskoistočna aviokompanija održati razgovore u Beogradu 29. januara u 8.00 sati u Crowne Plaza hotelu, ulica Vladimira Popovića 10. Također, za 27. februar je predviđen još jedan razgovor u Beogradu, mada nije precizirano gdje će biti održan.

Konačno, Emirates će unajmiti i radnike iz BiH , pa će 1. februara u 8.00 sati biti održani razgovori u hotelu Europe u Sarajevu, ulica Vladislava Skarića 5.

Od kandidata se traži da ponesu ažuriran CV i jednu sliku. Moraju ispunjavati sljedeće uslove: Da imaju najmanje 21 godinu, da njihoca ruka može dosegnuti do 212 cm visine dok stoje na vrhovima prstiju, mora imati najmanje srednju školu, i odlično poznavanje engleskog jezika (oboje govor i pismo). Kandidati i kandidatkinje ne smiju imati tetovaže koje bi mogle biti vidljive dok imaju Emirates uniformu, te moraju fizički biti spremni za posao posade na avionu.

Ukoliko kandidati i kandidatkinje ispunjavaju uslove, finalni razgovori bit će obavljeni, u roku od sedam dana od prvog razgovora.

Ostale detalje kao i prijavni obrazac za posao možete pronaći ovdje.

Benefiti rada za Emirates uključuju prosjećnu plaću od 2.115 eura, pokrivene troškove preseljenja, besplatan smeštaj u Dubaiju, naknade za putovanja osoblja, jedna slobodna karta za godišnji odmor u zemlju porijekla i trideset dana godišnjeg odmora.

Datumi razgovora
Rijeka (25.01), Zagreb (27.01), Beograd (29.1, 27.2) i Sarajevo (1.2)