Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Novi zvjezdani par

“Nisu silazili jedno s drugog”: Brad Pitt je u vezi sa Charlize Theron!?

brad pitt charlize theron

Njihova ljubavna romansa rasplamsala se još za Božić, a upoznali su se preko njezinog bivšeg zaručnika, glumca Seana Penna

Američki glumac Brad Pitt (55) i glumica Charlize Theron (43) nisu “silazili” jedan s drugoga na prikazivanju filma prošlog vikenda. Iako su se trudili tajiti svoju vezu, izvor je otkrio da su skupa nešto manje od mjesec dana, piše The Sun.

– Neko vrijeme su bili vrlo bliski prijatelji, a onda su se stvari između njih počele razvijati u nešto više – rekao je izvor.

Njihova ljubavna romansa rasplamsala se još za Božić, a upoznali su se preko njezinog bivšeg zaručnika, glumca Seana Penna (58).

– Brad je pio mineralnu vodu, dok je Charlize “udarala” po koktelu od vodke – objasnio je izvor. Iako su u početku te večeri bili na odvojenim filmskim projekcijama, Brad nije mogao izdržati da ne dođe vidjeti svoju novu djevojku.

– On se otišao presvući u drugu odjeću, valjda da ga ne bi prepoznali i onda je došao k njoj. Bili su jako intimni, dodirivali su se i smijali cijelu večer – tvrdi izvor. Ovo mu je prva ozbiljna veza nakon što se prije tri godine razveo od Angeline Jolie (43) s kojom i danas vodi borbu za skrbništvo nad djecom.

Charlize je prije Barda bila s četvoricom glumaca, među njima su Keanu Reeves (54), Ryan Reynolds (42), Alexander Skarsgard (42) te bivši zaručnik Sean Penn.