Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tuzla

Bazar “Ženska posla” u Bingo City Centru od 4. do 8. marta

bingo city centar tz
Foto: Facebook

Kako BCC Tuzla prepoznaje važnost podrške lokalnim poduzetnicima i kreativcima, pokazao se kao idealno mjesto za prezentaciju ovakvih proizvoda, pružajući posjetiteljima priliku da otkriju jedinstvene i ručno izrađene proizvode vrijednih poduzetnica

U susret predstojećem Međunarodnom danu žena, Bingo City Centar Tuzla organizira bazar “Ženska posla” koji će biti održan od 4. do 8. marta na centralnom trgu BCC Tuzla, s ciljem pružanja podrške mladim poduzetnicama koje svojim talentom, inovativnošću i upornošću ocjenjuju svoje poslovne puteve.

Kako BCC Tuzla prepoznaje važnost podrške lokalnim poduzetnicima i kreativcima, pokazao se kao idealno mjesto za prezentaciju ovakvih proizvoda, pružajući posjetiteljima priliku da otkriju jedinstvene i ručno izrađene proizvode vrijednih poduzetnica.

Za razliku od uobičajenih poklona za Međunarodni dan žena, kako navode, ovoga puta svako će imati priliku pronaći nešto posebno i originalno za svoje voljene.

-Ovaj bazar nije samo prilika za kupovinu jedinstvenih proizvoda, već i da podržimo lokalne ženske poduzetnice i promoviramo njihov rad. Dođite da podržimo njihov trud i kreativnost, te zajedno proslavimo žensko poduzetništvo – izjavili su iz Bingo City Centra, pozvavši posjetitelje da podržite domaće brendove.