Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bisnode organizovao uspješno umrežavanje poslovnih partnera

Bisnode-Speed-Dating-243

Bisnode BH,  evropska bonitetna kuća organizovala je danasjoš jedno uspješno poslovno umrežavanje – Business Speed Networking sa mogućnostima provjeravanja boniteta potencijalnog partnera na licu mjesta u času trajanja događaja, besplatno.

Upoznavanje potencijalnih partnera i njihovo povezivanje održalo se u Hotel Europa, Sarajevo u galeriji Bečke kafane,  a trajalo je od 9 do 11 sati.

Na događaju je prisustvovalo 15 preduzetnika, koji su za dva sata, na način „speed datinga“ imali mogućnost da upoznaju potencijalne partnere, uspostave kontakt jedni sa drugima i naprave biznis.

Događaj je bio besplatan i dostupan svima. Učesnici su bili veoma zadovoljni, vidjeli su mogućnost za saradnju.

– Ja konkretno radim u jednom prodajnom odjelu, radim sa fizičkim licima, i malim i srednjim preduzećima. Poslije ću sa svojim kolegom sabrati utiske, ali odlični su. Upoznali smo dosta ljudi, različitih, iz različitih branši i prilika za širenje našeg biznisa i korištenja usluga drugih predstavljača. Radujem se mogućnosti ponovnog učešća u ovom projektu jer čovjek malo promijeni svoju svakodnevnicu, upozna novih ljudi, a i skupiš nove kontakte, rekao je Boris Marinković  izUniqa osiguranja.

– Jedna kvalitetna ideja i kvalitetno organizovana. Nadam se da će biti još ovakvih susreta i nadam se da će za sve nas biti koristi od ovog druženja, kaže Maksuma Šuvalić  iz Amsi d.o.o.

– „Sjajan način za netvorking, za upoznavanje, za uspostavljanje potencijalnih partnerstava. Ja sam vrlo zadovoljna i odazvaću se i naredni put, rekla je Una Mesić iz SOS dječijeg sela.