Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

BP Oil nastavlja sa iznenađenjima: Akcija na benzin, plin i dizel

bp oil

Benzinske pumpe BP Oil postaju izbor sve većeg broja potrošača u Sarajevu i Mostaru, a razlog tome su izuzetno pristupačne cijene kao i visok kvalitet goriva.

Nakon prošlosedmične vikend akcije, kada je uprava BP Oil-a odlučila zadržati cijenu dizela po 1,71 KM po litru i ovaj vikend nas očekuje nova sjajna akcija.

Naime, od četvrtka pa do nedjelje u ponoć, ponovo je aktuelno sniženje na „BMB 95“ ali i na točenje plina. Tako će umjesto dosadašnjih 1,76 za litar „BMB 95“, nova cijena biti 1,71 KM, dok će cijena LPG-a biti 0,71 KM u Sarajevu. Kao što smo naveli, cijena dizela ostaje 1,71 KM.

Za nijansu skuplje cijene bit će u Mostaru, pa je cijena „BMB 95“ kao i dizela 1,76 KM po litru, dok je LPG 0,76 KM.

Podsjetimo, benzinske pumpe BP Oil-a u Sarajevu nalaze se u Halilovićima, ulica Džemala Bijedića 179a, te u Rajlovcu u ulici Safeta Zajke 171a (bivša Imzitova pumpa). Benzinska pumpa BP Oil-a u Mostaru nalazi se pored magistralnog puta u Vrapčićima.

Pored snižene cijene goriva, na benzinskim pumpama BP Oil za svoje četverotočkaše, po veoma povoljnim cijenama, možete pronaći i druge stvari potrebne Vašem automobilu.

Benzinske pumpe BP Oil rade od 00 do 24 sata, a ljubazna i profesionalna usluga bit će jedan od razloga da BP Oil bude Vaš izbor i u budućnosti.