Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

25. i 26. maja

Dječiji sajam u Banjaluci- zabava za najmlađe

Djeciji sajam Banjaluka2

Dječiji sajam Banjaluka ima najbolju ponudu zahvaljujući brojnim partnerima i prijateljima koji će predstaviti novitete u industiji dječije opreme, obuće, odjeće, igračaka, hrane, knjiga, edukacije

U Banjaluci će se 25. i 26. maja 2019. godine u okviru programa “Proljeće u Banjaluci” uz podršku Grada Banjaluka održati Dječiji sajam sa dosada najraznovrsnijim sadržajima za djecu i cijelu porodicu. Ulaz za sve posjetioce je besplatan a mališane u Dvorani Borik očekuje odlična zabava sa dosta iznenađenja, takmičenja, maštovitih, kreativnih, sportskih i gejmerskih kutaka.

Dječiji sajam je najveća i najvažnija porodična manifestacija u Banjaluci na kojoj posjetioci mogu pronaći proizvode po jednistvenim promotivnim cijenama, saznati novitete, učestvovati u edukativnim ali i zabavnim radionicama, panel diskusijama, predavanjima.

Dječiji sajam Banjaluka ima najbolju ponudu zahvaljujući brojnim partnerima i prijateljima koji će predstaviti novitete u industiji dječije opreme, obuće, odjeće, igračaka, hrane, knjiga, edukacije.

Posebnu pažnju posvećujemo programu stručnih predavanja, prije svega iz oblasti prava djeteta, dječije i socijalne politike, zdrave ishrane, kao i najnovijih saznanja iz pedijatrije koje su važne za pravilan rast i razvoj djece. U saradnji sa službama za hitne intervencije svoj doprinos Dječijem sajmu daće Vatrogasna brigada I MUP RS.

Za bogat program na centralnoj bini zaslužni su oni koji su nam najvažniji a to su djeca iz vrtića i osnovnih škola, plesne grupe, revije, kulturno-umjetnička društva, solisti, horovi a podršku na bini im daju i razne organizacije koje se bave djecom i koje doprinose formiranju i razvoju zdrave i sigurne porodice. .

Kao društveno odgovoran projekat čiji je organizator kompanija “RS Consulting and Trade” d.o.o. Banja Luka, a suorganizator “In Consulting” d.o.o. Sarajevo, Dječiji sajam Banjaluka će na najbolji način obilježiti Međunarodni dan porodice i dati podršku kreiranju programa namjenjenih za djecu i porodicu.

Fantastična organizacija, izuzetna lokacija, velika posjećenost, dobro osmišljeni prateći programi samo su neki od razloga da posjetite Dječiji sajm u Banjaluci.