Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Djeda Mraz & Kodi obradovali građane u javnom gradskom prijevozu

Konzum 6

U mjesecu darivanja, kada se ljubav i pažnja dijele nesebično i mnogo, Konzum BiH priredio je danas lijepo iznenađenje građanima Sarajeva, Banja Luke i Tuzle.

Naime, Djeda Mraz, Kodi i hostese obučene u praznične odore, već od ranih jutarnjih sati krenuli su u vožnju tramvajima, trolejbusima i autobusima, kako bi građanima uljepšali dan, izmamili osmijeh i obradovali ih slatkišima.

”Izuzetno smo sretni što smo se danas družili s građanima u tri bh. grada, a posebno euforiju izazvali su Djeda Mraz i Kodi, s kojima su se svi željeli družiti, slikati i porazgovarati. Doprijeti do srca običnih ljudi i vidjeti iskru sreće u njihovim očima su za nas neprocjenjivi trenuci i čine nas sretnim. Naša misija je ispunjena, ali i dalje ćemo biti podrška i razlog za osmijeh svim našim sugrađanima” naglasila je Amra Karahmetović, PR Konzuma BiH.

Konzum BiH u sklopu novogodišnje kampanje provest će mnogobrojne akcije pomoći usmjerene ka ugroženim kategorijama stanovništva te ustanovama koja brinu o djeci i starim osobama. Na taj način, kompanija društveno odgovornim djelovanjima unaprijeđuje život u lokalnoj zajednici i brine o svim njenim članovima.