Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

materijali za gradnju

Duga Ideal proljetnom akcijom stimulira kvalitetniju gradnju

Duga Ideal

Duga Ideal uspješno posluje već duže od 30 godina

Duga Ideal, jedan od vodećih retailera proizvoda i materijala za gradnju u dobojsko – zeničkoj regiji, otvorila je proljetnu sezonu sa niz iznenađenja i pogodnosti za svoje kupce. Svojom proljetnom akcijom Duga Ideal želi stimulirati ljude na kvalitetniju, ljepšu i ekološki prihvatljivu gradnju.

Pokloni, gratisi i specijalni popusti odnose se na kupovinu fasada, materijala za grijanje, rigips ploče, laminat, materijale za kupatila i keramiku.

“Proljeće je i počinju masovni građevinski radovi. Ovom proljetnom akcijom koja nudi niz pogodnosti za naše kupce želimo dati svoj doprinos kvalitetnijoj gradnji, uštedama energije, funkcionalnosti doma i boljoj estetici. Želimo stimulirati ljude da grade i čine svoj životni ambijent boljim. Pripremili smo za svakoga po nešto i vjerujemo da će svako pronaći za sebe najbolje u Duga Ideal prodajnim centrima”, izjavila je Alma Kadić direktorica kompanije Duga Ideal d.o.o.

Tako je u okviru Duga Idela proljetne akcije na svakih 10 kanti fasade jedna kanta gratis, a prilikom kupovine stiropora, na poklon se dobija radno odijelo. Također, tu je i popust na materijal za grijanje od 15%, rigips ploča 12,55 mm iznosi samo 3, 29KM/m2, dok se za kupljeni laminat poklanja filc. Uz kupljenu kadu ili tuš kabinu na poklon se dobija tuš baterija, a uz kupljenu keramiku poklon je ljepilo za keramiku. Tu je kupovina na rate i niz drugih pogodnosti koje nudi Duga Ideal u svojoj velikoj proljetnoj akciji.

Duga Ideal uspješno posluje već duže od 30 godina. Neke od dosadašnjih poslovnih referenci Duge Ideal su isporuka boje za Papinu stolicu koja je namjenski pravljena 2015. kada je Papa Franjo bio u posjeti Bosni i Hercegovini, isporuka specijalnih materijala za Sarajevsku Vijećnicu, profesionalna antikorozivna zaštita kompanije EFT-Dong Fang u Stanarima, kao i isporuke boja za automobilsku industriju Mercedes.

Duga Ideal raspolaže sa dva prodajna objekta u Doboju i Doboj Jugu, laboratorijem i odjelom za razvoj vlastitih brandova. Sa 1.800 m2 savremeno uređenog prodajnog prostora i 7.000 artikala u prodajnom objektu koji se nalazi u Mravićima na M17, Duga Ideal je postala jedan od najbolje opremljenih trgovačkih kompanija u dobojsko – zeničkoj regiji, specijaliziranih za boje, lakove, fasade, keramiku, grijne i vodoinstalacione sisteme, kao i druge materijale i opremu za enterijere i eksterijere.