Biznis

Edin Hrnjica

Iz Raiffeisen banke poručuju: Nenamjenski krediti uz posebnu pogodnost

12/05/2022
Foto: Fena

Svim klijentima koji podnesu svoj zahtjev za Raiffeisen Keš ili Integral kredit Banka neće obračunavati naknadu za obradu kredita

– U periodu smo kada obično planiramo značajne kupovine, slobodno vrijeme, putovanja ili druge različite aktivnosti. Tada obično razmišljamo i o finansiranju. Kao odgovoran bankar koji u svakom trenutku nastoji jačati partnerski odnos i adekvatno odgovoriti na potrebe postojećih i potencijalnih klijenata i sada smo pripremili posebnu ponudu nenamjenskih kredita, uz dodatnu pogodnost za online apliciranje – bez naknade za obradu kredita – izjavio je Edin Hrnjica, član Uprave Raiffeisen banke.

Svim klijentima koji podnesu svoj zahtjev za Raiffeisen Keš ili Integral kredit Banka neće obračunavati naknadu za obradu kredita. Pogodnost vrijedi za zahtjeve podnesene online putem web stranice Banke, saopćeno je.

Raiffeisen nenamjenski krediti dostupni su u iznosu do 50.000 KM te sa rokom otplate do 10 godina. Detaljnije informacije o ponudi nenamjenskih kredita Raiffeisen banke dostupne su na ovom LINKU.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.