Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Brending konferencija

Još nekoliko dana za Early bird prijave

brending konf4

Svjetski stručnjaci će tako pričati o ključnim koracima koji su bitni za razvoj brenda u digitalnom dobu gdje nikada nije bilo lakše uspjeti, ali i propasti u isto vrijeme

Nije slučajnost da je Historijski muzej odabran kao lokacija za ovogodišnju Brending konferenciju, jer će 31. maj 2019. godine, sudeći po svemu najavljenom, ostati zabilježen u historiji bh. advertajzing scene. Ako ste ozbiljni u namjeri da gradite brendove koji postoje kako bi ostavili neizbrisiv trag na emocije, mišljenja, stavove i ponašanje ljudi, ne smijete propustiti priliku da budete dijelom ovog velikog događaja.

Program devete Brending konferencije posebno je osmišljen da velikim i malim brendovima pomogne da stvore dodatnu vrijednost i svoje priče ispričaju na drugačiji i bolji način, te da shvate koje su najbolje metode pomoću kojih će svrhu svog postojanja staviti u službu potrošača i time povećati vrijednost i uticaj svog brenda.

Svjetski stručnjaci će tako pričati o ključnim koracima koji su bitni za razvoj brenda u digitalnom dobu gdje nikada nije bilo lakše uspjeti, ali i propasti u isto vrijeme. Postalo je više nego očigledno da su razlike između malih i velikih nestale, da je komunikacijsko tržište sve slobodnije, a prilike i rizici prisutni pred nama, simultano, u stvarnom vremenu. Kako u takvim okolnostima znati koji je pravi put za vaše poslovanje, kako i zašto kreirati brend sa stavom, kako se snaći u ovom prostoru – sve to i mnogo više, biće okriveno 31. maja.

Najbistriji umovi marketing industrije današnjice, među kojima su Mark Shyler (APE), Ravid Kuperberg (Mindscapes), Mihnea Gheorghiu (Publicis Italy), Will Rust (Pandora), Tino Anđić (O'KEY Group, Rusija), će nam dati znanje potrebno da odgovorimo na sve izazove i već sutra budemo spremni za sljedeći i najbolji poslovni korak.

Više nije važno da li je bolji vrabac u ruci, ili golub na grani. Želite li upiti znanje koje će transformisati vaše poslovanje, vama je jedino bitno da znate da prijave za devetu Brending konferenciju možete izvršiti po Early bird cijenama još samo do nedjelje, 12. maja. To praktično znači da će sve prijave pristigle na www.branding.ba u narednih par dana biti registrovane uz popust rane prijave, što će biti značajna ušteda ukoliko dolazite u timu.