Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kupovina na 24 rate kreditnim karticama UniCredit Bank bez kamata i naknada

kartice

Vodeći se potrebama svojih klijenata, UniCredit Bank je obogatila lepezu pogodnosti svojih kreditnih kartica.

Novost za korisnike kreditnih kartica UniCredit Bank odnosi se na mogućnost kupovine roba i usluga na veći broj rata nego do sada. Umjesto dosadašnjih 12 rata korisnici kreditnih kartica UniCredit Bank od sada mogu kupovati robu i usluge i do 24 rate bez kamata i naknada na prodajnim mjestima partnera, s kojima UniCredit Bank ima zaključen ugovor. Kupovina na rate bez kamata i naknada se realizira direktno na prodajnom mjestu u samo nekoliko sekundi putem EFT POS terminala, a lista trgovaca gdje je moguće ostvariti obročnu otplatu objavljena je na web stranici UniCredit Bank www.unicreditbank.ba.

Kupovina na 24 rate bez kamata i naknada omogućena je za korisnike sljedećih kreditnih kartica UniCredit Bank:

VISA Classic kartice s odgodom plaćanja
MasterCard i VISA revolving kreditnih kartica
Zlatnih VISA revolving kartica

Obročna otplata predstavlja jedinstveni proizvod UniCredit Bank, koji korisniku kreditne kartice omogućava kupovinu do 24 rate bez zaračunavanja bilo kakvih kamata, naknada ili ostalih skrivenih troškova. Jedina klijentova obveza je mjesečna otplata iznosa kupovine na odabrani broj rata.

Detalje o svim pogodnostima kreditnih kartica UniCredit Bank moguće je dobiti u poslovnicama UniCredit Bank, ali i putem besplatnog info telefona 080 081 051, info adrese: info@unicreditgroup.ba ili web stranice www.unicreditbank.ba, na kojoj možete vidjeti i listu svih trgovaca koji su ugovorili Obročnu otplatu.