Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

potpisan ugovor

Oaza sponzor taekwondo reprezantativke BiH Nadine Mehmedović

Oaza voda je dugogodišnji sponzor više sportskih ekipa i klubova, reprezentacija BiH u košarci, rukometu, nogometu a posebno mladih sportašica

Početkom ove sedmice u prostorijama kompanije Oaza d.o.o. upriličeno je potpisivanje sponzorskog ugovora između Nadine Mehmedović mlade taekwondo reprezentativke Bosne i Hercegovine i Armina Hrvića direktora kompanije Oaza.

Nadina Mehmedović, članica je Taekwondo kluba akademije Tešanj i jedna od najuspješnijih sportašica BiH. Osvajačica je evropskih medalja i državna i balkanska prvakinja.

2021. godine je proglašena najuspješnijom juniorkom BiH u konkurenciji svih sportova, nekoliko godina je proglašavana najuspješnijom takmičarkom ZDK i Općine Tešanj.

Nadina je 2023. godine ušla u top 3 seniorke BiH po izboru Olimpijskog komiteta a dobitnica Olimpijske stipendije pod nazivom Paris 2024 kako bi se pokušala kvalifikovati na Olimpijske igre.

„Hvala Oazi što je prepoznala moj rad i rezultate. Više puta sedmično, radeći svoje kondicione treninge trčim u ovom lijepom prirodnom ambijentu pored Oaze. Mi smo već postale prijateljice. Ova saradnje me motiviše i predstavlja optimalan spoj uspješnog domaćeg branda i sporta. Vjerujem da su ispred nas još veći uspjesi.“ izjavila je Nadina.

Oaza voda je dugogodišnji sponzor više sportskih ekipa i klubova, reprezentacija BiH u košarci, rukometu, nogometu a posebno mladih sportašica.

„Oaza promoviše zdrav i sportski život. Želimo biti motivaciona snaga mladih sportista i ulaganjem u njih ulagati u zdravu budućnost naše zemlje“ naglasila je Senida Medić brand menadžerica Oaze.