Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Rođendanska zabava

Obilježena desetogodišnjica Hoše marketa u Hadžićima (FOTO)

IMG_8780

U Hoše komerc poslovnici u Hadžićima trenutno je zaposleno 30 radnika

U prisustvu mnogobrojnih kupaca, gostiju, menadžmenta i predstavnika medija, danas je obilježen jubilej 10 godina uspješnog rada marketa Hoše komerc u Hadžićima.

Na rođendanskoj zabavi gosti su uživali u prigodnom programu uz raznovrsne sadržaje za sve generacije. U okviru programa obilježavanja desetogodišnjice priređeni su raznovrsni poklon – paketi za kupce, degustacije i promocije. Sve današnje kupce obradovale su akcijske cijene mnogobrojnih artikala, gratis kafa, te rođendanska torta. Posebnu pažnju privukao je specijalni program i predstava «Latif i Mravko Travko» namijenjena kao poklon najmlađim fanovima Hoše komerca.

„Market u Hadžićima otvoren je 2009. godine sa ciljem pružanja usluge prodaje kvalitetnih proizvoda po niskim cijenama. Zdrava prehrana, te profesionalan pristup uposlenika, ugodna i sigurna kupovina, naš su imperativ. Kao domaći lanac trgovina, otvorivši ovdje moderan i bogato snabdijeven supermarket, ponudili smo novu vrijednost Hadžićanima. Proteklih 10 godina zajedno sa našim kupcima izgradili smo povjerenje koje je za primjer, sa obećanjem da i ubuduće nastavimo sa vrhunskom uslugom na koju su naši kupci navikli“, izjavila je Amela Frlj zamjenica direktora maloprodaje u Hoše komerc d.o.o.

U Hoše komerc poslovnici u Hadžićima trenutno je zaposleno 30 radnika. Market se izdvaja po svojoj veličini sa ukupno 850 kvadrata prodajnog prostora i podzemnom garažom, što ga čini ujedno i najvećim u lancu Hoše komerc trgovina. U okviru jedinstvenog prostora u samom središtu Hadžića, market nudi preko 8.000 artikala. U sklopu marketa se nalazi svježi odjel sa delikatesom i pekarom, odjel voća i povrća, prehrane i neprehrane, te kutak za djecu, opremu i dječije igračke. U samom objektu, preko puta marketa, sa delicijama izvanrednih receptura i ukusa, svoje usluge pruža i cafe, slastičarna i pizzeria “Panna Cotta”.

Hoše komerc je sarajevski i bosasnkohercegovački brend, a ove godine obilježava jubilej četiri decenije uspješnog poslovanja i to sa porukom «40 godina zajedno». Danas Hoše komerc d.o.o posluje u dva segmenta – trgovina na veliko i malo, i proizvodni segment. Kompanija zapošljava 231 radnika, od čega je veći dio zaposlen u maloprodajnoj mreži. Hoše komerc posjeduje lanac od 9 prodavnica, i sve su na području Kantona Sarajevo.