Održan Business Speed Networking u Sarajevu

Bisnode-Speed-Dating-240

Evropska bonitetna kuća Bisnode BH organizirala je danas u Hotelu Europa u Sarajevu (galerija Bečke kafane) najučinkovitije poslovno umrežavanje – Business Speed Networking (BSN).

Na događaju su preduzetnici za 2 sata na način „speed datinga“ imali mogućnost da uspostave kontakt jedni sa drugima i naprave biznis. Događaj je bio besplatan i dostupan svima.

„Mi smo već par puta dobili poziv od Bisnode za ovakvu vrstu komunikacije sa klijentom i vidjela sam u ovome odličnu šansu za kontakte sa 15 kompanije na jednom mjestu, što bi nam inače odzuzelo i fizički i psihički mnogo više vremena. Ostvarili smo dosta dobru komunikaciju sa klijentima, uzeli vizit karte jer se za kratko vrijeme ne može nista više uraditi, ali sada kada se vratimo u banku već će biti obavljenih poziva. Takođe napravili smo za neke naše klijente konekciju sa drugim firmama čak i u drugim državama. Mislim da je ovo odličan vid komunikacije i mi ćemo u buduće da prisustvujemo svakom BSN-u“, kazala je Seida Bajrić iz BBI banke koja radi na poslovnom odnosu u sektoru korporacije.

Upoznavanje potencijalnih partnera i njihovo povezivanje održano je jučer i u hotelu Ero u Mostaru.