Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Posljednji vikend Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa

coca-cola-sarajevo-holiday-market

Posljednji vikend 6. Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa proteći će uz mnoštvo cjelodnevnih sadržaja za djecu i odrasle i veliku humanitarnu zabavu posvećenu porodici Bošnjak iz Zenice, koja je u požaru izgubila dom.

U petak i subotu posjetitelje očekuje istinska zabava i dobar provod uz ‘pametnu kupovinu’ u Hastahani, saopćeno je iz Press službe Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Uz vrtuljke u mini luna parku, maskote, zabavu i ples, mališane će i ovaj vikend ugostiti Djed Mraz u svojoj kućici i oprostiti se sa njima do narednog izdanja Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa. Prigodne sadržaje pripremila je i igraonica ArgetaJunior Play House, kroz koju je do sada prošlo nekoliko hiljada djece, učeći i zabavljajući se uz stručno osoblje i namjenski kreirane sadržaje.

Addiko ledena ploha stoji na raspolaganju za sve posjetitelje od 10.00 do 22.00 potpuno besplatno, uz napomenu da će zahvaljujući Općini Centar ploha ostati u Hastahani do 15. februara.

Za zabavu i dobro druženje na otvorenom zaduženi su tamburaši koji posjetitelje zabavljaju u Gastro kutku u poslijepodnevnim satima, kao i DJ-ica Santa Sister, koja uz odličan zvuk nastupa na BH Telecom Ultra Stageu.

Posljednji dani Marketa su prilika i za dobar šoping domaćih proizvoda po finalnim popustima, ali i prilika da se obraduju djeca kojima je pomoć potrebna uz akciju Jaffe i Pomozi.ba. Kupovinom jedne džinovske jaffe donira se jedan paketić.

Pan Winter pub za posljednja dva dana također priprema posebne sadržaje. Poslijepodnevni sati su rezervisani za druženje poslije posla uz muziku uživo s početkom u 16.00, a večernji za odlične svirke. Večeras publiku zabavljaju UnderGrounderi od 21.00. Upravo će u Pan Winter pubu 6. Coca-Cola Sarajevo Holiday Market biti i zatvoren.

U subotu, 14. januara u 20.00 počinje velika humanitarna zabava zatvaranja. Sva sredstva od hrane i pića bit će donirana porodici Bošnjak iz Zenice, koja je u požaru ostala bez doma.