Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pronađite (sezonski) posao iz udobnosti vlastitog doma

mojposao – sajam1

Potražnja za djelatnicima u turizmu, ugostiteljstvu i hotelijerstvu je na svom vrhuncu. Veliki broj hotelskih kuća, restorana, kafića, putničkih te turističkih agencija sudjeluje na online Sajmu poslova u turizmu i očekuju vaše prijave za stalni ili sezonski posao.

Brza i jednostavna prijava na oglase za posao

Na Sajmu je otvoreno gotovo 200 natječaja za sezonski i stalni posao u Hrvatskoj i inostranstvu.

Vaše prijave očekuju: Dubrovački vrtovi sunca, Radisson Split, Valamar, Remisens, Lošinj Hotels & Villas, Aminess, Karisma Hotels Adriatic, Falkensteiner hoteli, Gulliver travel, Samarcanda, Vidokrug putnička agencija, Dogus Grupa, Villa Andrea & Restoran Olive Tree, Hotel Tamaris & Hotel Issa, Hotel Pinija, Hotel Life & Hotel Life Palace, Bretanide resort.

Kako biste se jednostavno i brzo prijavili na sve one oglase koji odgovaraju vašem profilu, omogućena je prijava na više oglasa odjednom.

Posjetite Sajam, pregledajte ponudu poslova, pažljivo pročitajte uvjete i označite sve oglase na koje želite poslati svoju prijavu. Nakon što ste odabrali oglase, jednim klikom (PRIJAVA) svoj životopis pošaljite svim odabranim poslodavcima.

Očekujte poziv za video intervju

Nakon što se prijavili na oglase za koje udovoljavate većinu navedenih uvjeta, moguće je da dobijete poziv za video intervju.

Poslodavac će vas kontaktirati putem telefona ili e-maila navedenog u obrascu prijave, stoga nemojte zaboraviti provjeravati svoj sandučić e-pošte, kao i imati mobitel uz sebe.
Za video intervju vam nije potreban prethodno instaliran program (npr. Skype), već samo kvalitetna i brza internetska veza. Video intervju se održava direktno na Sajmu i to na štandu poslodavca koji vam je najavio razgovor.

Sajam u organizaciji portala MojPosao traje do 28. februara u ponoć. Sretno u potrazi za (boljim) poslom!