Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Vedran Peršić

Sberbank BH zadržao stabilnost i likvidnost, najavili popuste u 2021.

Dvije stvari niti jednog trenutka nismo smetnuli sa uma. Zdravlje zaposlenika i klijenata, istakao je Peršić

Direktor marketinga i komunikacija Sberbank BH Vedran Peršić izjavio je kako su da je ova godina bila posebna za Sberbank.

Kako navodi, naporno su radili da osiguraju klijentima nesmetan pristup finansijama 24/7 i budu pouzdan partner u izazovnim trenucima.

-Zadržali smo stabilnost i likvidnost, i isti nivo operacija. Zadovoljni smo godinom iza nas. Tu su i neki inovativni servisi koje smo predstavili, kao što je ATS, mašina za polog gotovine dostupna korporativnim klijentima 24 sata dnevno. Pored toga, posvetili smo se i razvoju aplikacije mobilnog bankarstva, pa smo tako lansirali QR Pay u saradnji sa najvećim trgovačkim lancem. Sada klijenti banke plaćaju direktno sa tekućeg računa. Jedina smo banka koja to nudi na tržištu – rekao je Peršić.

Navodi da su posebno ponosni na program #Sberbanksrijeda i partnere. Tokom cijele godine klijenti banke imaju popuste kod njihovih partnera, i program se nastavlja i u 2021.

-Dvije stvari niti jednog trenutka nismo smetnuli sa uma. Zdravlje zaposlenika i klijenata, te kontinuitet poslovanja – dodao je on.