Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Terme Olimia i Tuhelj: Veliki popusti za savršen odmor (FOTO)

ENOTA ARHITEKTI ORHIDELIA PODCETRTEK 2009

Kada je pravo vrijeme za odmor? Ko god da misli da zna odgovor na to pitanje, sigurni smo da griješi, jer odmor je individualna stvar i rekli bi neki da je uvijek pravo vrijeme za njega. Ovo doba godine je, recimo idealno je za obitelji sa predškolskom djecom ili za umirovljenike, ali i za sve one koji trebaju kvalitetno „punjenje baterija“.

Stoga su u Termama Olimia i Termama Tuhelj pripremili pakete ponuda koje vrijedi uzeti u razmatranje i odlučiti se za kvalitetan odmor na vrhunskoj razini uz pristupačne cijene.

Terme Tuhelj do 28.12. nude trodnevne aranžmane već od 178, 50 Eura za dvije osobe u Classic sobi, odnosno 217, 50 Eura u Premium sobi, a obiteljski bonus Vam omogućava da sa Vama pođe i dvoje djece, jedno od 2 do 12 godina i jedno do 5 godina čiji je boravak gratis. Gore navedena cijena važi za jednu odraslu osobu, a druga plaća samo 50%, dakle jedan plati, a drugi ostvaruje ovaj vrhunski popust.

Samo dvadesetak kilometara od ove lokacije u Termama Olimia možete birati između dva hotela, Sotelia ili Breza i opuštati se u najboljem Wellness centru u ovom dijelu Europe, već nadaleko poznatoj Orhideliji i Termaliji. Svi oni koji se odluče za boravak od nedjelje do petka dobit će jedan ulaz u Orhideliju gratis.

U hotelu Sotelia sve do 28.12.možete birati pakete od trodnevnog do osmodnevnog uz odlične cijene Trodnevni aranžman u ovom hotelu stoji 191, 20 Eura po osobi, dok će vas osmodnevni aranžman stajati 539, 20 Eura po osobi. Hotel Breza nudi istovjetan paket (trodnevni) po cijeni od 140, 80 Eura po osobi, a cijena osmodnevnog je 396, 80 Eura po osobi. Svi paketi su na bazi polupansiona.

Kao što su gosti ovih termi već navikli, mogu se koristiti blagodeti kupališnih kapaciteta u obje države, a cjelodnevni boravak u Wellnessu Orhidelia stoji 18 Eura. Nagradite svoje tijelo i dušu bez obzira na klimatske uvjete i doba godine.