Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

veliko priznanje

“The Banker” nagrada: Raiffeisen još jednom proglašena za banku godine u BiH

James Stewart, predsjednik Uprave Raiffeisen banke

Nagrade za “Banku godine” magazina “The Banker” ističu one institucije koje su nadmašile svoje konkurente u pogledu učinka, strateških inicijativa te odgovora na Covid-19 pandemiju

Na virtuelnoj ceremoniji dodjele nagrada koja je održana 1. decembra, Raiffeisen banka je proglašena “Bankom godine u Bosni i Hercegovini”. Riječ je o priznanju renomiranog magazina “The Banker” koji djeluje u okviru Financial Times grupacije.

– Priznanje svjetski priznatog magazina “The Banker” za “Banku godine u BiH” je za nas istovremeno i čast i ohrabrenje da nastavimo s unapređenjem naše ponude, te razvojem novih digitalnih proizvoda i usluga kako bismo što efikasnije i na što inovativniji način odgovorili na zahtjeve tržišta. Naš cilj je pružiti klijentima prvoklasne usluge koje daju osjećaj lakoće pri poslovanju s Bankom. Ova nagrada potvrđuje naš napredak kada je riječ o digitalnoj infrastrukturi koja je, između ostalog, pokazala svoj značaj tokom Covid-19 pandemije. Naša želja je da se istaknemo kao primjer u svim segmentima poslovanja dok istovremeno kao odgovoran bankar nastojimo ugraditi ekološke, društvene i upravljačke kriterije u sve naše aktivnosti te tako doprinijeti razvoju održive budućnosti – izjavio je predsjednik Uprave Raiffeisen banke James Stewart.

Nagrade za “Banku godine” magazina “The Banker” ističu one institucije koje su nadmašile svoje konkurente u pogledu učinka, strateških inicijativa te odgovora na Covid-19 pandemiju. “The Banker” je još od 1926. godine pouzdan izvor bankarskih informacija koji pruža ekonomske i finansijske podatke za svjetski finansijski sektor, saopćeno je iz Raiffeisen banke.