Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nova web stranica

TNT Grupacija nudi široku paletu usluga oglašavanja (VIDEO)

mm

TNT Grupacija pokrenula je novu web stranicu i predstavila široku paletu svojih usluga

Priča o TNT Grupaciji započinje prije više od 20 godina, s danas već poznatim TNT radijem. Kroz dugi niz godina na tržištu BiH, grupacija se je razvila i danas se pod njihovim krovom nalaze 2 poznata radijska brenda (s 5 lokalnih radio stanica), 4 tematske televizije i jedna od najpopularnijih web stranica u BiH TNT portal.

“Veoma rano smo prepoznali moć kvalitetnog marketinga, stoga danas klijentima nudimo usluge efektivnog oglašavanja na našim medijima. Kako bi oglašavanje bilo krojeno po mjeri, nudimo mogućnost oglašavanja samo na lokalnim područjima i maksimalnu iskoristivost vašeg budžeta”, navodi Alem Lolić, direktor TNT Grupacije.

Radijsko oglašavanje

Radio je medij s kojim je krenula priča o TNT Grupaciji. Danas se u TNT grupaciji nalaze 2 poznata radijska brenda TNT radio i Narodni radio, putem kojih je moguće lokalno i ciljano oglašavanje. Iskoristite radio i proširite glas o svojem proizvodu i uslugama diljem BiH ili samo na nekoj od ciljanih radijskih stanica u Tuzli, Travniku i Zenici.

TV oglašavanje

Reklamiranje na nacionalnim televizijama zahtjeva pozamašan budžet, koji u konačnici ne mora biti isplativ. Ključ efektivnog reklamiranja na televiziji su tematske televizije, koje osim ciljanih gledatelja, nude i puno bolje cijene za oglašavanje. TNT grupacija vlasnik je 4 tematska kanala: Kanal 6, Sevdah TV, TNT Kids TV i DP HD. Svaki od ovih kanala ima svoju publiku, kojoj možete predstaviti svoje usluge ili proizvode.

Digitalizacija poslovanja

Jedna od novih usluga koju nudi TNT grupacija je digitalizacija poslovanja! Internet je glavni medij sadašnjosti i budućnosti, prema kojem je usmjerena pažnja svih ljudi. Prva stvar koju ljudi rade kod traženja informacija je odlazak na internet, stoga nemojte propustiti svoju priliku da budete vidljivi.

TNT grupacija svojim klijentima nudi povoljna rješenja, prilagođena njihovim potrebama, znatno povoljnije od mnogih drugih agencija. Krenite u oglašavanje na najbolji mogući način, jer TNT Grupacija donosi vam kompletnu uslugu brige oko oglašavanja i internet prezentacije.

Iskoristite marketinške kanale TNT grupacije i podignite svoje poslovanje na viši nivo! Putem lokalnih radio stanica, popularnih TV kanala i TNT portala možete ciljano oglašavati vaše poslovanja. TNT grupacija jedina nudi kompletnu uslugu, od digitalizacije i prezentacije na internetu, do efektivnog marketinga na raznim drugim medijima.