Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Penthouse

Tuzlanska kompanija prodala svoj prvi stan skuplji od milion KM

banja residence
Foto: Facebook/ Deling Invest

Riječ je o tuzlanskoj kompaniji koja je postala prepoznatljiva po luksuznim projektima

– Naš prvi stan iznad 1.000.000 KM je prodat. Jedini preostali penthouse na objektu Banja Residence je prodat za 1,1 milion KM – pohvalili su se iz kompanije na svojim stranicama na društvenim mrežama.

Ovaj objekat nalazi se u istoimenom tuzlanskom naselju poznatom još i kao Tenis.

Dodaju kako je njihova vizija bila jasna kada su započinjali biznis: tržištu ponuditi drugačiji tip stanovanja odnosno nekretnine koje poboljšavaju kvalitet života i po svemu se razlikuju od standardne stanogradnje.

– Svaki put kada razmatramo i usvajamo idejna rješenja naših saradnika zamislimo taj objekat u velikim evropskim metropolama, ako bi ih uljepšao i ako u njemu prepoznamo nešto posebno onda ga prihvatamo. Stekli smo bazu lojalnih kupaca i povjerenje klijenata, koje nam je posebno važno. Idemo dalje u nova ostvarenja – najavili su iz kompanije.

Kako podsjeća Biznisinfo, riječ je o tuzlanskoj kompaniji koja je postala prepoznatljiva po luksuznim projektima poput Skyline plaza, Tuzla Hills, Park Lake a kako smo nedavno pisali gradit će i u sarajevskom naselju Crni Vrh i to stambeni kompleks koji će se sastojati od četiri velike, luksuzne vile na više spratova.

Takođe, kompanija će kod Tuzle graditi solarnu elektranu vrijednu 60 miliona KM.