Biznis

saopštenje

U 400 poslovnica BH Pošte plaćanje računa za električnu energiju bez provizije

21/01/2021

Korisnici imaju mogućnost iskoristiti veliki izbor lokacija za plaćanje računa za struju, bez provizije, što je zaista velika olakšica za njih - istakao je Mirsad Mujić, generalni direktor “JP BH POŠTA” d.o.o. Sarajevo

Već u prvom mjesecu nakon što je ostvarena uspješna saradnja dvije velike kompanije BH Pošte i Elektroprivrede BiH, koja je omogućila plaćanje računa za utrošenu električnu energiju bez provizije na svim šalterima BH Pošte za fizička lica, ima za rezultat veliki broj pohvala zadovoljnih građana.

“U konačnici, to je bio i cilj ove proširene saradnje. Od 1. januara 2021. godine građanima je na raspolaganju oko 400 poslovnica BH Pošte u kojima mogu Elektroprivredi BiH platiti račune za utrošenu električnu energiju bez provizije. Smatramo da je za građane ovo jako važno, ne samo zbog neplaćanja provizije nego i zbog toga što su zbog velikog broja poštanskih jedinica smanjena čekanja u redovima i gužve. Korisnici imaju mogućnost iskoristiti veliki izbor lokacija za plaćanje računa za struju, bez provizije, što je zaista velika olakšica za njih – istakao je Mirsad Mujić, generalni direktor “JP BH POŠTA” d.o.o. Sarajevo.

Usluga plaćanja računa za struju bez provizije na šalterima BH Pošte jedna je u nizu koja je doprinijela da građani prepoznaju nastojanja da im se želi ponuditi više i olakšati izvršavanje obaveza, naročito u uslovima koje nam je nametnula pandemija, stoji u saopštenju BH Pošte.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.