Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

turistička organizacija

U Sarajevu predstavljen turistički sadržaj Crne Gore

Foto: Fena

Čukić je navela da npr. četveročlana porodica zavisno od smještaja koji bira privatni ili hoteli već od 38 eura po danu može boraviti u apartmanima

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore danas je u Štrosmajerovoj ulici u Sarajevu upriličila prezentaciju turističkih sadržaja koje će ponuditi za ovogodišnju turističku sezonu.

Menadžerica Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Ljiljana Čukić istakla je da su se ove godine turističke organizacije i turistička privreda potrudili da potencijalnim turistima ponude kvalitetnu turističku ponudu.

-Građani Bosne i Hercegovine su brojni gosti tokom sezone, te se nadam da će tako biti i ove godine. Crna Gora ima šta da ponudi. To su naši nacionalni parkovi, naše planine, divna jezera i svakako primorje, morske destinacije – kazala je Čukić istakavši da na Crnogorskom primorju nude brojna kulturna dešavanja te pristupačne cijene.

Ona je istakla da su zbog situacije sa inflacijom cijene uvećane za oko 15 posto, te da su se trudili da gosti što manje osjete porast troškova.

Čukić je navela da npr. četveročlana porodica zavisno od smještaja koji bira privatni ili hoteli već od 38 eura po danu može boraviti u apartmanima.

U programu prezentacije učestvovali su i klapa “Castel Nuovo” i KUD “Njegoš”.