Biznis

U Sarajevu predstavljena nova linija kuhinjskih aparata Gorenje

31/03/2016

Gorenje Commerce u saradnji s poslovnim partnerom kompanijom Domod iz Sarajeva predstavila je novu liniju kuhinjskih aparata “Gorenje by Starck” koju potpisuje francuska dizajnerska zvijezda Philippe Starck. Zvanično lansiranje priređeno je u Sarajevo City Centru gdje će aparati nove kolekcije biti izloženi narednih mjesec dana kako bi što više posjetilaca imalo priliku pogledati ovu kolekciju.

Osim u prodajnim Gorenje studijima i poslovnici DOMOD u SCC-u aparati nove kolekcije bit će dostupni i u ostalim bolje opremljenim prodajnim mjestima Gorenje tehnike u BiH.

“Izazov je bio kreirati nešto što je tehnološki izvrsno, ali i dalje toplo i blisko ljudima. Elegancija ove kolekcije leži u diskretnosti njenog vrhunskog kvaliteta i minimalističkog dizajna”, istakao je Philippe.

Kuhinjski aparati „Gorenje by Starck“ odlikuju se prestižnom kombinacijom nehrđajućeg čelika i reflektirajućeg stakla visoke kvalitete. Savršeno će upotpuniti životno okruženje i stil svih korisnika.

Kolekcija obuhvata pećnice, ploče za kuhanje, kuhinjske nape, frižidere i druge uređaje za domaćinstvo.

“Mi kao kompanija osluškujemo potrebe potrošača i svakodnevno se trudimo da im ponudimo najbolje. Ova linija proizvoda za nas je posebno dragocjena. Svojim dizajnom i funkcionalnošću zadovoljava kriterije najzahtjevnijih korisnika, a uz to je i energetski efikasna. Vjerujemo da će proizvodi ‘Gorenje by Starck’ povećati prepoznatljivost i imidž brenda Gorenje“, poručio je Uroš Marolt, generalni direktor Gorenje Commerce d.o.o. Sarajevo.

Gorenje je brend koji je impresionirao i inspirisao korisnike širom svijeta u proteklih 65 godina zahvaljujući prepoznatljivoj kvaliteti. Nakon uspjeha s dizajnerskim linijama Ora-Ïto, Karim Rashid, Pininfarina, kompanija Gorenje vjeruje da će i proizvodi s potpisom dizajnera Philippe Starcka ostaviti trag u ovoj industriji.

DOMOD

DOMOD je najveći lanac salona tehnike s najširom ponudom bijele i audio-video tehnike, IT opreme, malih kućanskih aparata, posuđa, kućnog tekstila i mnogobrojnih kućnih aksesoara. Kompanija je s dugogodišnjim iskustvom u distrubuciji i prodaji visokokvalitetnih proizvoda vodećih svjetskih brendova.

Lanac robnih kuća koje uspješno posluju i uvijek su na usluzi kupcima. Od osnivanja do danas DOMOD kontinuirano razvija i proširuje ponudu i asortiman proizvoda. Rezultat tih napora i stalnog rada je deset maloprodajnih DOMOD prodavnica i to 8 u Sarajevo, te 2 u Zenici, razvijena sindikalna prodaja i uvođenje online kanala prodaje u vidu web shopa.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.