Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Više od 20 izlagača na Sajmu vjenčanja u Sarajevu

sajam vjencanica

Renomirani bosanskohercegovački dizajneri danas su na tradicionalnom Wedding day-Sajmu vjenčanja, upriličenom u Hotelu Bristol u Sarajevu, predstavili vjenčanice, večernje haljine i svečana odijela, koje su nosila poznata imena iz svijeta mode.

Posjetioci su također imali priliku pogledati izbor nakita i dekoracija koje za ovaj poseban događaj nudi Hotel Bristol.

Osim toga, posjetioci su se mogli konsultirati s modnim kreatorima, make-up stilistima, frizerima, fotografima i ostalim izlagačima koji učestvuju u realizaciji Sajma vjenčanja.

– Ove godine imali smo više od 20 izlagača sa najaktuelnijim idejama i kreacijama u vezi vjenčanja, kako bi budućim mladencima olakšali da na jednom mjestu pronađu sve što im je potrebno – kazala je u izjavi za Fenu organizatorica sajma i direktor prodaje i marketinga Merima Ferhatović.

Navela je neke od izlagača, između ostalih, zlatara Novaliju, Atelier Sposa, Graziosu sposa, Avon the company for women, Ogledalce kozmetičko-frizerski salon, L.art handmade, Agenciju MMS Studio Sarajevo, Hp Cards-svijet čestitki i pozivnica te Balon decor BH i Design by Emina Husedžinović.