Biznis

Vitinka na 9. međunarodnom sajmu “Grapos Expo” u Gračanici

26/04/2018

Deveto izdanje Međunarodnog sajma preduzetništva “Grapos Expo” počeo je u Gračanici. Gračanički sajam jedan je od najposjećenijih u BiH, a organizatori su naveli da se očekuje da će ga tokom pet dana trajanja posjetiti oko 40.000 zainteresiranih, te da će se sklopiti brojni poslovi i potpisati vrijedni ugovori. Izlagači su firme iz drvnog i metalnog sektora, te obrta, građevinarstva, inovatorstva, uslužnih djelatnosti i turizma.

Kompanija Vitinka je ove godine po prvi put uzela učešće na sajmu u Gračanici, najvećem sajmu preduzetništva u regionu koji okuplja sve relevantne institucije i kompanije na jednom mjestu. Tokom dana trajanja festivala kompanija Vitinka predstaviće asortiman proizvoda koje će posjetioci moći degustirati.

Pored degustacije naša dva noseća brenda – mineralne vode Vitinka i prirodne izvorske vode Vivia, sa kojom su stanovnici ove regije već upoznati, posjetioci će imati priliku da probaju i degustiraju i- gazirana bezalkoholna pića Exotic sa ukusima Kruška i Limeta-Marakuja kao i novu liniju multivitaminskih sokova iz linije Vita, te Colu i Naru i naše voćne sirupe. Ove godine posjetioci mogu probati i novi Vitinkin proizvod, energetski napitak Rooster. Iz kompanije Vitinka istuču da se raduju druženju sa svim našim kupcima, posjetiocima i poslovnim partnerima.

Sajam je otvoren do 28. aprila.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.