Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

novi cijene

ZOI ‘84 objavio izmjene u cjenovniku ski karata za zimsku sezonu

bjelasnica28

“Najbitniji novitet od ove sezone je taj da smo putem banaka sa kojima surađujemo omogućili kupovinu Ski karata na 12 mjesečnih rata”

Uvažavajući mišljenje naših sugrađana i skijaša, KJP “ZOI '84” OCS kao društveno odgovorno preduzeće odlučilo je promijeniti dobnu granicu za djecu, stoji u saopštenju upućenom medijima.

Naime,
– Djeca do 6 godina koriste besplatno korištenje uz pratnju odrasle osobe.
– Djeca su osobe od navršenih 6 godina do 14.
– Odrasli su osobe od 15 i više godina.

Za akcijsku prodaju Ski karata dodali smo i jednu novu kartu pored objavljenih, a to je Sezonska karta sa fotografijom koja važi od ponedjeljka od nedjelje i uz koju vrijedi noćno skijanje. U akcijskoj prodaji cijena za djecu će biti 250,00 KM, a za odrasle 500,00 KM.

KJP “ZOI '84” OCS upućuje javni poziv svim Ski školama za poslovnu suradnju, sa kojim bi imali partnerski odnos. Sve Ski škole koje se prijave za korištenje popusta, moraju biti prije svega registrirane, te imati licenciranog ski instruktora, ili lice koje je profesor za sport i tjelesni odgoj. Grupe do 30 osoba imat će popust 10%, dok će grupe sa 31 osobom i više imati popust od 15%, uz prethodno dostavljen spisak sa imenima i prezimenima, na osnovu čega će se i odobriti popust.

Napominjemo korisnike poludnevnih karata na Bjelašnici i Igmanu, da vrijede 4 sata bez obzira u kojem periodu dana ih koristili, tj. 4 sata od momenta prvog prolaska kroz lejzer.

Najbitniji novitet od ove sezone je taj da smo putem banaka sa kojima surađujemo omogućili kupovinu Ski karata na 12 mjesečnih rata. I to preko shopping kartice Union Banke, Raiffeisen banke, Unicredit banke, te Intesa Sanpaolo Banke, kao i drugih banaka.

Kada je riječ o ugostiteljstvu, naš restoran Benetton smo osvježili sa najsavremenijim fiskalnim kasama.

Obezbijedili smo praćenje ugostiteljstva po najvećim standardima HoReCa, čime imamo fokus na zakonit rad u svim segmentima poslovanja ovog restorana.

Molimo sve građane koji budu koristili usluge restorana Benetton, i ugostiteljstva na Malom Polju Igman, da za svaku narudžbu traže fiskalni račun, i time pomognu transparentan i zakonit rad preduzeća, te također da u slučaju da ne dobiju račun, isti nisu ni dužni da plate, saopštili su iz ZOI-ja.