Brzi i žestoki

hrvatska

Jurili autocestom 242 kilometra na sat, zaustavio ih presretač

29/10/2019

Policija je na mjestu događaja vozačima naplatila novčane kazne te im izrekla mjeru zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije u trajanju od mjesec dana

Novčanu kaznu i jednomjesečnu zabranu vožnje izrekla je policija dvojici vozača koji su u ponedjeljak autocestom A3 jurili 242 kilometra na sat, priopćila je u utorak Policijska uprava brodsko-posavska.

Na autocesti A3, kod Okučana, u ponedjeljak u 21, 20 sati posada policijskoj presretača Policijske postaje Nova Gradiška, zaustavila je osobni automobil hrvatskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 26-godišnji hrvatski državljanin, a koji je autocestom jurio 242 kilometra na sat.

Policija je nešto kasnije na autocesti kod Starog Petrovog Sela zaustavila 31-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je automobilom hrvatskih registracijskih oznaka autocestom jurio također 242 kilometra na sat.

Policija je na mjestu događaja vozačima naplatila novčane kazne te im izrekla mjeru zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije u trajanju od mjesec dana, javlja Hina.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.