Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

uređaj za praćenje

Mehaničara začudilo šta je pronašao s donje strane auta u vlasništvu djevojke

Nisam jednostavno vjerovao da bi neko to mogao učiniti, objasnio je poslije automehaničar koji je pronašao uređaj za praćenje

Nakon što mu je jedna djevojka dovezla automobil, automehaničar se začudio onome što je pronašao na njemu.

TikTokom se, naime, proširio video koji je pregledan dva miliona puta, a u kojem je mehaničar pokazao šta je otkrio s donje strane automobila.

– Klijentica se boji da ima uređaj za praćenje na automobilu koji joj je stavio ludi bivši dečko – stoji u opisu video koji je objavio korisnik pod imenom @kaos_noe.

Iako je vjerovatno pomislio da si je djevojka to samo umislila, nakon što je dobro pregledao automobil uistinu je pronašao uređaj za praćenje koji se nalazio ispod vozila pokraj prednjeg točka.

“Drago mi je da si to pronašao, no nikad ne preispituj ženu koja je sumnjičava zbog svog bivšeg dok se ne uvjeriš u suprotno”, “Hvala ti što si provjerio umjesto da si pretpostavio da je ona luda”, samo su neki od komentara.

Jedna osoba ga je pitala zašto nije vjerovao kada mu je djevojka rekla da provjeri ima li uređaj za praćenje.

“Nisam jednostavno vjerovao da bi to neko mogao učiniti. Svi su u radionici bili iznenađeni kada sam ih pozvao da dođu vidjeti ono što sam pronašao”, odgovorio je mehaničar.