Nikad povoljnija bogato opremljena SEAT vozila

seat leon

SEAT u Bosni i Hercegovini pripremio je prodajnu akciju pod nazivom Zvijezda je rođena, koja počinje početkom maja i odnosi se na posebnu ponudu modela Leon, Toledo i Ibiza sa Star paketima opreme. U saradnji sa proizvođačem SEAT S.A., ovlašteni uvoznik SEAT
vozila u Bosni i Hercegovini, Porsche BH, kreirao je specijalni paket dodatne opreme na svojim modelima sa kojima kupci ostavaruju značajne uštede, a pri tome dobivaju odlično opremljene SEAT modele.

Paket opreme Star će se tako naći kao opcija na modelima Ibiza, Leon i Toledo i raspoloživ je na svim izvedbama i opcijama motorizacije.

Konkretno, na modelu Ibiza Star na standardnu opremu Reference bit će dodate stavke : aluminijske felge 15'', priprema za bluetooth, multifunkcionalni upravljač sa komandama za media uređaj i telefon, media sistem touch screen sa 6 zvučnika, ulazom za USB i SD karticu. Za ovako opremljen model sa osnovnim motorom 1.0 MPI / 75 KS kupac će trebati izdvojiti prihvatljivih 21.400 KM sa uključenim PDV-om.

Na modelu LEON Star uz standardnu opremu Reference naći će se stavke poput: aluminijske felge 16''

Media sistem touch screen sa color display-em i pripremom za bluetooth, multifunkcionalni upravljač sa komandama za media uređaj i telefon, srednji naslon za ruku naprijed. Osnovna benzinska izvedba sa modernim turbobenzinskim agregatom 1.2 TSI / 86 KS za kupca će iznositi atraktivnih 27.500 KM do
registracije. Cijena dizelske varijante ovog modela 1.6 TDI / 110 KS sa spomenutim paketom opreme će iznositi 32.100 KM sa PDV-om.

Na modelu LEON Star uz standardnu opremu Style naći će se stavke kao što su : stražnji električni podizači prozora, podrška za kralježnicu u vozačevom sjedištu, dodatno osvjetljenje kod prostora za noge, parking senzori nazad. Cijena osnovne benzinske izvedbe sa turbobenzinskim agregatom 1.2 TSI / 110 KS za kupca će iznositi atraktivnih 30.290 KM do registracije. Cijena dizel izvedbe 1.6 TDI / 110 KS iznosi 33.150 KM sa uključenim PDV-om.

Star paket će biti prisutan i na izvedbi LEON FR, te će se tako kod ovog izrazito opremljenog sportskog modela naći dodatne stavke opreme poput : Full LED adaptivna svjetla naprijed + LED svjetla nazad + dnevna LED svjetla, Media sistem PLUS ( 6,5'' touch screen color display), bluetooth priprema za telefon. Za možda i najbolji izbor u klasi kupac će za model LEON FR Star 2.0 TDI / 150 KS izdvojiti
prihvatljivih 36.700 KM sa PDV-om.

Toledo Star kojem su na osnovnu opremu Reference dodate stavke poput : 16'' aluminijske felge, zadnji parking senzori, naslon za ruku naprijed i nazad, mreža za prtljag i pretinac u prtljažniku će opremljen turbobenzinskim 1.2 TSI / 110 KS za kupca iznositi atraktivnih 25.500 KM sa uključenim PDV-om. Dizel izvedba 1.4 TDI / 90 KS sa iznad spomenutim, kupcu će biti ponuđena za 27.300 KM sa PDV-om.

Vrijedno je još jednom napomenuti da je paket opreme Star raspoloživ kod ostalih izvedbi i
motorizacija, a više informacija o cijenama i opremi svi potencijalni kupci mogu dobiti kod svojih najbližih SEAT partnera.