Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Novi Citroen je čista umjetnost u pokretu (FOTO)

6

Godinu dana nakon lansiranja Marke i nekoliko dana nakon dovršetka obnove svih modela za europsko tržište, DS ponovno priređuje spektakl uz jedinstven automobil: DS E-TENSE.

Plod znanja i umijeća dostojnog velikih francuskih luksuznih kuća te primjene digitalnih alata, DS E-TENSE jedinstven je po vanjskom dizajnu kao i po doživljaju vožnje koji pruža: spoj luksuza, visoke tehnologije i iznimnih performansi. Kao tehnološka i stilistička vizija Marke, to avangardno ostvarenje otvara vrata budućnosti i tako uvodi snažan električni pogonski sklop.

Nečujni okretni moment od 516 Nm, snaga od 402 KS bez ispuštanja ikakvih stakleničkih plinova, 4,72 m duljine i 1,29 m visine… Tih nekoliko podataka uprizoruje ovo posljednje ostvarenje marke DS koje će na premijernom predstavljanju na Međunarodnom salonu u Ženevi 2016. privući sve poglede. Za ulazak u drugu godinu svoga postojanja mlada francuska prvoklasna marka osmislila je nov automobil potpuno u znaku visoke tehnologije i profinjenosti. Osvrnimo se na to ostvarenje, plod uspješne suradnje…

„Naša je želja bila osmisliti učinkovito električno vozilo GT. Automobil koji sam po sebi utjelovljuje profinjenost, tehnologiju i dizajn DS. Automobil koji potiče na sanjarenje i budi želju da uzmete upravljač u ruke“, jednoglasno kaže ekipa koja je radila na tom projektu te strastveni dizajneri i inženjeri koji tu strast prenose dalje.