Rival Passatu

Pogledajte kako vozi novi Peugeot 508

peugeot

Bogatog stila i još bogatije tehnološke opreme, novi 508 će pokušati napraviti rošadu u klasi, pa ga tako mnogi vide kao najozbiljnijeg rivala Passatu.

Jedan od najatraktivnijih modela ove godine iz domene limuzina dolazi iz Peugeota, a sada je izašao na njemačku autocestu.

Većina će se složiti da novi Peugeot 508 izgleda odlično, i to podjednako u formi sportski orijentirane limuzine i elegantnog karavana.

Bogatog stila i još bogatije tehnološke opreme, novi 508 će pokušati napraviti rošadu u klasi, pa ga tako mnogi vide kao najozbiljnijeg rivala Passatu, ali i jednog od rijetkih koji bi mogao pokojeg kupca otuđiti premium igrama, Audiju A5 Sportback i sličnima.

A da bi ugrozio premium segment, mora biti i brz. Bar na autocesti gdje se ovakvi modeli najčešće mogu uhvatiti. Tu će glavnu riječ do dolaska hibrida imati GT izvedba od 225 KS, najsnažnija od pet ponuđenih opcija.

I upravo takvu je na njemačkoj autocesti isprobao AutoTopNL, te je natjerao do maksimalca, a on je debelo preko 200 km/h.