poljska

Preletio kružni tok, ateriranje nije najbolje prošlo

kruzni tok_poljska

Zbog jakog mirisa alkohola policija pretpostavlja da je vozač bio pijan. Trenutno se nalazi u bolnici i slijedi mu dugotrajni oporavak

Vozač malenog Suzukija imao je sreću što je preživio u ovoj stravičnoj nesreći.

Nesreća se dogodila u nedjelju poslijepodne u poljskom mjestu Rabien kada je vozač neprilagođenom brzinom naletio na kružni tok. U nemogućnosti da stane doslovno je prošao kroz rotor presjekavši cestu do rubnjaka i središnje uzvisine. Udarac je katapultirao maleni Swift u zrak, što je uhvatila i sigurnosna kamera.

Sudeći po fotografiji, ateriranje nije najbolje prošlo. Automobil je gotovo u potpunosti uništen, a dojam je i da je motor izletio. Prema policijskom izvještaju, automobil je sletio u dvorište crkve i napravio popriličan krš. Za upravljačem je bio 41-godišnjak, a lokalna televizijska postaja izvještava kako su u spašavanju vozača morali doslovno rezati olupinu automobila.

Zbog jakog mirisa alkohola policija pretpostavlja da je vozač bio pijan. Trenutno se nalazi u bolnici i slijedi mu dugotrajni oporavak. Bio kriv ili ne, sasvim sigurno neće još neko vrijeme sjesti za upravljač.